подгонянный паяк верижен джанти BBS 104 BCD за 8fun Bafang mid drive BBS01/BBS02

подгонянный паяк верижен джанти BBS 104 BCD за 8fun Bafang mid drive BBS01/BBS02

BGN 22.00
-8 %
BGN 24.00

Налично

С помощта на този паяк можете да запазите своето оригинално пръстен верига. Опаковъчен лист : 1. Custom 104 BCD Spider за Bafang Mid Drive BBS01 / 02(no BBSHD)
2. Болтове, Вериги, Пръстени
3. распорная миене след инсталацията :
За нас :
Ние вярваме, че карането на велосипед-това е за всички, а не само за здрави и млади. Дали това планинско колоездене по горската пътека, да се изкачват на хълмовете на кръст за колело, крик надолу по хълмовете на пътната велосипед или да плъзнете деца по петите, малко може да се сравни с веселие и възбуда колоездене. Заслужава да се отбележи,че с оглед на приноса на електричество сега нямаш причина да губим от поглед. Именно на това сме посветили себе си и така открили нашия интернет-магазин ,който се специализира в сериите на електрически велосипеди, като комплекти за конвертиране на електрически велосипеди, планински и градски електрически велосипеди, електрически велосипеди с дебели гуми и относителни детайли за електрически велосипеди. Всички продукти, които ние произвеждаме, се отразяват нашите интереси и професионализъм.Без значение дали търсите електронни цикли за комуникация,туристически или случайни пътувания, ние можем да ви помогнем с най-добрия избор!
Полезни съвети : * митнически данъци обикновено ние обявяваме минимална стойност, за да се избегне или да плащат малка митнически данък.Можете да оставите съобщение при подаване на поръчката за това, колко разходи сте искали да съобщим. * Гаранция гаранция от една година. В продължение на 15 дни (на база на данните за доставка) : ние покриване на пощенски разходи за доставка до мястото и обратно. От 15 дни до една година : ние покриване на върнати пощенски разходи. * Опаковка&кораб кутия с двойна стена с 5 слоя и DHL, FEDEX, TNT,EMS, за да изберете перевозкы на пратката. * Възстановяване Политика, ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката,и това е единствената причина за самия продукт,като дефект,повреда, всичко, което е по вина на продавача, а не на личните предпочитания на купувача или неиспользование.


Основни характеристики

Тип:
Друго
търговска марка:
Силата Заобикаля
Материал:
неръждаема стомана
bcd:
104 мм

Може и да ви хареса